Dealers

Naast de vele Chefs & Flavour Friends zijn er natuurlijk nog een aantal erkende dealers aanwezig, ook zij zullen u laten meegenieten én proeven van het beste wat de Big Green Egg te bieden heeft. Verder kunt u ook bij hen terecht voor al uw vragen omtrent de Big Green Egg, accessoires en algemeen advies.


BBQWARE (Hever)

 

Bbqware maakt zich bekend onder het motto ‘inspired by food’. Sibran Lens is een  gepassioneerde ondernemer waarvan (h)eerlijk eten zijn grote troef is. Ook de sfeer en het gezellig natafelen maakt volgens hen een belangrijk deel uit van een geslaagde barbecue. En dit op de Big Green Egg natuurlijk!


Coppens (Nevele)

Big Green Egg Dealer - Coppens

Bij Coppens Buitenconcept wordt er een ruim aanbod van artikelen voor bij een buiten barbecue aangeboden, zoals tuinmeubels, verlichting, een barbecue zelf en nog veel meer. Tijdens de Flavour Fair kunt u kennismaken met hun gamma en een uitgebreide uitleg indien u dit wenst.


DHONDT (Brugge, Roeselare, Latem)

Big Green Egg Dealer - Dhondt

Met vier verkooppunten, is Dhondt een vaste waarde in de kookwereld. Ze zetten breed in op alles wat met koken te maken heeft: keukengerei, decoratiemateriaal en accessoires. Alles in huis hebben om je huis een thuis te maken: dat is waar Dhondt een krak in is!


Dupont (Kortrijk)

Big Green Egg Dealer - Dupont NVEen ruim en gevarieerd aanbod van professioneel klein materiaal voorzien voor de totale voedingssector: wij stellen u voor een Dupont! Van kledij tot potten, van pannen tot blenders, van bakplaten tot een werktafel: ze hebben gewoonweg alles in de aanbieding!


Heyninck (Waasmunster)

Big Green Egg Dealer - HeyninckNood aan warmte? Kom dan op de Flavour Fair eens langs bij Heyninck. Zij runnen een familiebedrijf dat gezelligheid en warmte uitademt. Een bedrijf dat blijft groeien,  alsook hun ambitie. Authenticiteit is een van hun kernwaarden, waardoor je nooit weg gaat zonder een warm gevoel.


Horecare (Eke-Nazareth)

Big Green Egg Dealer - HorecareHorecare levert kwaliteitsvol materiaal aan allen die hun keuken willen uitrusten met kwaliteitsvol materiaal. Zij beloofden ons te verwennen met buikspek in combinatie met een honing mosterd sausje.  Magie op de Big Green Egg, lijkt ons!


Noki (Roeselare, Deinze)

Big Green Egg Dealer - NokiFriends, fire en fun: daar staat Noki voor. Ze leveren je alle toebehoren aan voor een geslaagde maaltijd. Gebruik hun accessoires, servies, tafels en bestek en je weet dat je met genot van het eten kan genieten.


Koken met Jan (Oudenaarde)

Big Green Egg Dealer - Koken met JanJan Van Wassenhove is een gepassioneerd hobbykok, die van zijn hobby zijn beroep maakte. Als foodie draagt hij het bourgondisch leven hoog in het vaandel. Het koken op de Big Green Egg heeft zijn liefde voor koken alleen nog maar meer aangewakkerd. Als Jan kookt, is het dan ook culinair genieten!
Maar daar stopt het niet: ook organiseren van thema-lessen en het organiseren en culinaire reizen organiseren behoren tot zijn passies. Benieuwd wat Jan nog allemaal in zijn mars heeft? Kom het ontdekken op de Flavour Fair!


Vlees van Vandaag (Hoogstraten)

Big Green Egg Dealer - Vlees van Vandaag

Met hun uitgebreid assortiment aan vlees gaan Robert Peeters en zijn ‘Vlees van vandaag’ back to basics. Hun kernwaarden? Duurzaam, verantwoord en respectvol tegenover het dier. ‘Een dier dat een gelukkig leven had, smaakt beter dan een ongelukkig dier’, klinkt het. En dat kunnen wij enkel beamen en voor de volle 100% ondersteunen! Kom naar de Flavour Fair en kom hun lekker mals vlees ontdekken.


  • Voor alle deelnemende chefs, klik hier.
  • Voor alle deelnemende Flavour Friends, klik hier.