Flavour Friends

Actie’09 (Gent)

Big Green Egg Flavour Friends - Actie09

Actie ’09 is een vzw met een hart voor iedereen. Zij zetten zich in voor mensen die niet altijd even veel geluk ervaren. Ze zetten acties op poten om, in het concept van eten, bij te dragen aan dat geluk van sociaal behoevenden. Hun hulpmiddel om maaltijden klaar te maken? De Big Green Egg natuurlijk! Je vindt actie ‘09 terug op de Flavour Fair. En of we daar gelukkig mee zijn!


Bart Mot (Vilvoorde)

Big Green Egg Flavour Friends - Bart Mot

Bart Mot is een creatieve duizendpoot. Lente-, trouw- of familiefeesten, culinaire teambuildings, karaoke: you name it, he has it! Zijn trouwe partner in het feestgedruis is de Big Green EGG. Een match made in heaven, lijkt ons!


Brasvar (Nevele)

Big Green Egg Flavour Friends - BrasvarKaraktervol: zo kan je het vlees van Brasvar in één woord beschrijven. Met liefde, zorg en duurzaamheid behandelen ze hun product. Het resultaat is kwaliteitsvol vlees met een sappige, pure en overheerlijke smaak.  Hierdoor onderscheiden ze zich en worden ze meer dan eens omschreven als een ‘culinair hoogstandje’.


 CVO GentBig Green Egg Flavour Friends - CVO Gent

Het Centrum voor Volwassenonderwijs (CVO) Gent staat voor unieke, traditionele en vernieuwende opleidingen binnen de pijlers ambachten, techniek, voeding, talen, ICT en algemene vorming. Het is dan ook geen wonder dat CVO kwaliteitsvol onderwijs aanbiedt en dit omzet in volwaardige krachten op de arbeidsmarkt.

Wie begint, eindigt met goesting… klinkt hun slagzin. Wij begonnen de samenwerking met goesting en zijn alvast nog niet van plan ermee te stoppen!


De Feestarchitect

Big Green Egg Flavour Friends - Feestarchitect

Het feestarchitect team zorgt er altijd voor dat uw evenement op maat tot een succes uitdraait. Zo laten ze u mee genieten van heerlijke gerechten en van de ambiance in hun team!

Onmogelijk staat niet in hun woordenboek: ze draaien elke uitdaging naar hun hand. Ook de Flavour Fair staat daarom op hun to-do lijstje: wij hopen dat u er klaar voor bent, want zij zijn het alvast al!


Heerlijk en Eerlijk (Rotterdam)

Big Green Egg Flavour Friends - Heerlijk en EerlijkHeerlijk en eerlijk is er voor iedereen: hobbykoks, professionele koks of fijnproevers… Voor ieders wat wils! Want heerlijk vers eten: daar draait het om. Elke hap is een bom van natuurlijke, verse en frisse smaken. Hun eten doet iedereen terugdenken aan hun tijd bij grootmoeder, wat alleen maar een compliment kan betekenen!


Karreaux (Gent)

Big Green Egg Flavour Friends - Karreaux

Voor chef Karel De Clercq is een jaar geleden een nieuw hoofdstuk in zijn leven aangebroken: chef kok in restaurant Karreaux. In al zijn creaties toont hij zijn onuitputtelijke bron aan talenten, wat een bezoek aan Karreaux noodzakelijk voor elke foodie maakt! Wij hebben de eer en het genoegen aan te kondigen dat ook hij van de partij zal zijn op de Flavour Fair. Om je duimen vingers van bij af te lekken!


Lutosa (Leuze)

Big Green Egg Flavour Friends - Lutosa

In Lutosa-land is de aardappel koning. Ze transformeren simpele aardappels naar kant en klare topgerechten. Ook op de Flavour Fair zullen ze er een goede patat op geven:  wij staan alvast te popelen om al dat lekkers aan jullie voor te stellen!


Verstegen (Mechelen)

Big Green Egg Flavour Friends - Verstegen

‘Een actief familiebedrijf binnen alle segmenten van de foodbranche’: zo omschrijft het bedrijf Verstegen zichzelf. Naast het leveren van topkwaliteit, produceren ze hun kruiden, marinades, sauzen en bouillons op een maatschappelijk verantwoorde manier. Een ‘must have’ voor elke kok die hun gerecht naar een hoger niveau wil tillen!


Where’s the Food – WTF (Denderleeuw)

Big Green Egg Flavour Friends - Where's the food

Where’s the food is een foodtruckdienst die staat voor gezond en overheerlijk comfortfood. Het team van WTF is gebeten door eten, en die dit verzorgen op een enthousiaste manier en in een gezellige sfeer. Afspraak op de Flavour Fair zodat jullie hier na ook met superlatieven kunnen gooien!


Cru (Gent, Overijse, Wijnegem)

Big Green Egg Flavour Friends - Cru

Bij Cru staan ambachten centraal: elke authentieke specialist zoekt naar kwaliteitsvolle producten met pure smaken. Gewone producten, buitengewoon goed: daar streven ze naar. Zowel in Overijse, Gent als Wijnegem heeft Cru zijn markt. Ze spelen met de Flavour Fair dus een thuismatch. Wij zijn er alvast gerust op dat ze zullen scoren!