Big Green Egg Belgium’s Flavour Fair 2017

Na een zéér smaakvolle en succesvolle editie in 2016 organiseert Big Green Egg Belgium & Luxemburg opnieuw een Flavour Fair in samenwerking met CVO Gent. Deze maal gaat de Flavour Fair door op zondag 4 juni 2017 – bestel hier meteen uw exclusieve tickets ! Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij.

Het concept blijft hetzelfde: een heerlijke namiddag met tal van talentvolle chef-koks die het beste van zichzelf geven op de Big Green Egg. Onder meer de chefs van volgende restaurants hebben al toegezegd: Bozar, l’Epicerie du Cirque, Delaet-Vanhaver, NorthSeaChefs, Sail & Anchor, Nunchi, DGU & Brasserie Boulevard. Naast de vele chef-koks zijn er nog tal van demonstraties en masterclasses met verschillende thema’s waar u aan de hand van tips & tricks van de enthousiaste chefs uw eigen niveau kunt optillen.

Ook aan de kids is er gedacht en ook zij kunnen genieten van tal van activiteiten en animatie waaronder het koken van lekkere, gezonde en leuke gerechtjes en dit onder professionele begeleiding.

Bij het overhandigen van uw ticket krijgt u gegarandeerd 6 exclusieve gerechten van de verschillende top chefs en hun team. Hiernaast kunt u op de verschillende standen en Masterclasses nog vele andere smakelijke gerechten proeven.

Kortom de Big Green Egg’s Flavour Fair is ook in 2017 een evenement die u niet wilt missen. Bestel NU uw tickets !

Koop hier uw tickets

Net zoals vorig jaar gaat de Flavour Fair 2017 door op het domein van CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent en dit van 11u30 tot 16u30.

Voor wie er vorig jaar niet bij was, hieronder de officiële after movie: